Barna i Asker kulturhus

Velkommen til Barna i Asker kulturhus. Barna er viktige for oss i kulturhuset og vi har gjennom flere år satset på gode opplevelser for barn. Vi tilbyr derfor flere serier for barn, Barnas kultursøndag, Baby 0-3 år og Mini matiné.  I tillegg  har biblioteket et bredt tilbud av gratisarrangement for barn.  Vi har også gratis arrangementer til alle barn som er hjemme i  høst, påske- og vinterferien.

Se hele programmet her: program for barn i Asker kulturhus

Her på Barna i Asker kulturhus kan du lese om alt som skjer av barneaktiviteter i kulturhuset. Følg oss på Facebook – Barna i Asker kulturhus – der holder vi deg oppdatert på barneaktivitetene i biblioteket, kulturhuset, bok- og filmanmeldelser og andre gode tips.


Barnas kultursøndag

Barnas kultursøndag er en kulturserie som retter seg mot hele familien. Det er forestillinger med forskjellige kulturuttrykk alt fra dans, musikk, teater, dukketeater til nycircus for barn. Før forestillingene er det familiecafé hvor barnefamiliene kan treffe hverandre, og barna kan utfolde seg på gratis kreativt verksted.


Baby 0-3 år

Vi tilbyr babyforestillinger i både «Barnas kultursøndag» og «Mini matine» seriene. Disse forestillingene er spesielt tilpasset de aller minste.

Babytreff i biblioteket arrangeres to tirsdager i måneden med aktuelle temaer for pappaer, mammaer og den lille.


Mini matiné

Mini matine er en serie som tilbyr et variert program til barnehager og de som er hjemme med barn på dagtid. Forestillingene vises på formiddagen på hverdager og presenterer forskjellige kulturuttrykk som dans, teater, musikk og dukketeater for barn i alderen 0-6 år.
Før og etter alle forestillingene inviteres alle til å spise matpakkene sine og leke i vestibylen.


Bokorm

Klarer du å lese 50 bøker i løpet av ett år er det mange kule ting som skjer. Du får bokormkortet som gir rabatter til en masse morsomme ting, noen supre armbånd og bilde av deg selv på digi-skjermen i barneavdelingen.

En ekte bokorm trenger også å gjøre andre ting. Med bokormkortet får du tilgang til aktiviteter i Asker kommune til redusert pris i et helt år.


Barnas verdensdag

Under Barnas verdensdag opplever du kulturuttrykk fra mange verdenshjørner gjennom å prøve selv på verkstedene, se forestillinger, konserter og utstillinger: Du vet aldri helt hva som venter deg, det kan være forskjellig fra gang til gang: Street dance fra Uganda, capoeira fra Brasil, Bollywood-dans fra India, orientalsk dans, cubansk salsa, tamilsk musikk og dans, toner fra Peru og Bolivia, DJ-verksted, gamelan fra Indonesia, henna-maling, eventyr fra Mali eller trommer fra Vest-Afrika. Rom som er pyntet til trengsel og markedsplasser som lukter av god mat, krydder og te forsterker opplevelsen av å være på reise. Barnas verdensdag passer for både store og små i familien, ogg alle aktiviteter er gratis!