green arrow
Forside / Info / Artikler / Asker kulturhus er stengt

Asker kulturhus er stengt

Kjære publikum

Vi åpner igjen 15. august for høstens spennende program. Vi gleder oss til å samle publikum til gode kulturopplevelser igjen, og i mellomtiden strømmer vi flere digitale arrangementer. Skulle du på noen av vårens forestillinger, les mer for oppdatert informasjon.

Asker kulturhus stengte midlertidig 12. mars, som følge av de nasjonale påleggene for å minimere spredning av koronavirus. Vi åpner dørene til våre saler 15. august, forutsatt at dette er i tråd med nasjonale og lokale smittevernråd. I mellomtiden blir det strømming (digital overføring) av konserter og andre aktiviteter på våre Facebooksider. Følg oss på sosiale medier, for å få vite når noe skjer: Asker kulturhus, Barna i Asker kulturhus og Sekkefabrikken.

De fleste av vårens forestillinger er flyttet til nye datoer i høst, noen er dessverre avlyst. Vi beklager eventuelle ulemper. Her er status og nye datoer for forestillingene som skulle vært frem mot sommeren:

Her er status på våre kommende arrangement frem til sommeren.

17.03 – Odd Nordstoga – Ny dato = 21.08

20.03 – Klassisk på Venskaben – Thormod Rønning Kvam – Ny dato = 14. juni

20.03 – Teatersalen i Asker kulturhus – Christel Alsos – Ny dato = 6. oktober

22.03 – Barnas kultursøndag – Tumble in the Jungle – avlyst

23.03 – Barnehage/SFO – Tumble in the Jungle – avlyst

28.03 – DeLillos – Ny dato = 07.november

31.03 – Små Hager med Claus Dalby – avlyst

01.04 – Den kulturelle barnevogna med Darling West – avlyst

02.04 – Fotballklubben Live – Ny dato = 2. oktober

13.04 – Påskedisko-streaming på facebook med Herbie Skarbie

14.04 – Matiné med Hanna & Heinz – avlyst

16.04 – Øystein Sunde og Ingrid Bjørnov – Ny dato = 19. oktober

26.04 og 27.04 – Klovneskrekk – Nye datoer 29. og 30. november

01.05 – I Filmens verden – avlyst

02.05 – Elsker, Elsker ikke – avlyst

08.05 – Ann-Helen Moen og Liv Glaser – Ny dato 30. oktober

10.05 – Turbotroll (barnas kultursøndag) – Gjennomføres digitalt på strømming via Facebook

11.05 – Turbotroll – Gjennomføres digitalt på strømming via Facebook

05-07.06 – Annie Jr. Vi jobber med å finne nye datoer

07.06 – Peter og Ulven – Gjennomføres digitalt på strømming via Facebook

14.06 – Thormod Rønning Kvam – Avlyst

Har du allerede kjøpt billett for et arrangement som er flyttet, gjelder billetten på ny dato. Du kan også få hele beløpet refundert. Vi kommer tilbake med mer informasjon, og håper på forståelse for at dette kan ta litt tid. Alle som har kjøpt billetter kontaktes på e-post. Har du kjøpt billetter til våre forestillinger i skranken på Asker bibliotek og vi derfor ikke har din kontaktinformasjon, kan du kontakte oss på: kulturhuset@asker.kommune.no

Dersom vi må avlyse et arrangement, blir hele beløpet refundert automatisk.

Vi har booket mange spennende artister i høst. Se programmet her

Se Asker kommunes nettsider for viktig informasjon om koronasituasjonen i Asker og folkehelseinstituttets nettsider om råd for å begrense smitte.

Oppdatert 22. april 2020