Kurs og konferanse

Kulturhusets mange ulike rom gir stor fleksibilitet til å skreddersy arrangementer.

Kulturhuset ligger midt i Asker sentrum, med 3 minutters gange til togstasjonen. Toget tar kun 18 minutter til Oslo sentrum og 45 minutter til Gardermoen. Hovedbussterminalen ligger på stasjonsområdet. Parkering i og rett rundt huset.

Her er luftige vestibyler, store og små møterom, konferanse- og multimediesaler. Huset er velegnet for alle typer bedriftsarrangementer. Ingen begivenhet er for liten – eller for stor.

Hva med kulturpauser til stille ettertanke- eller dramatikk for å øke trykket? Ved å utfordre grenser, kan skaperglede og nye idéer lokkes frem. Søk vekk fra hverdagens pliktløp. Få inspirasjon og motivasjon til å skape økt trivsel, og sikre samhold i bedriften. Bruk oss som eventpartner eller kombiner din konferanse med Asker kulturhus sitt ordinære kunstneriske program. Da får du både faglig og kulturell stimulans til en rimelig pris.

Store vestibyleområder i tilknytning til salene gjør bespisning enkel og effektiv. Trådløst nettverk og projektor i alle rom, er inkludert i prisen. Huset er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

 

Lei lokale