Personvernerklæring

ASKER KULTURHUS PERSONVERNERKLÆRING

Asker kulturhus tar personvern på alvor og vi vil behandle personopplysninger etter de lover og regler som gjelder for behandling av personopplysninger. Denne personvernerklæringen forteller hvordan Asker kulturhus samler inn og bruker personopplysninger på askerkulturhus.no. Asker kulturhus eies av Asker kommune, og er organisert som kommunal virksomhet.

Ansvarlig for behandling av personopplysningene:

Asker kulturhus
Strøket 15A
1383 ASKER

Telefon: 66 90 90 00

kulturhuset@asker.kommune.no

Når det brukes “vi”, “våre” eller “oss” nedenfor, menes det Asker kulturhus.

 

Behandling av personopplysninger på www.askerkulturhus.no

Denne erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Nyhetsbrev

Asker kulturhus sender ut nyhetsbrev cirka to ganger per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Epost-adresse og navn brukes ikke til noe annet enn nyhetsbrev. Nyhetsbrevabonnenter fra før de nye GDPR-reglene ble iverksatt, fikk forespørsel om GDPR-samtykke til fortsatt oppføring i vår database. De som ikke ga oss slikt samtykke er slettet.

Du kan når som helst stanse mottak av våre nyhetsbrev ved å sende en e-post til kulturhuset@asker.kommune.no eller ved å benytte avmeldingsfunksjonen nederst i nyhetsbrevet.

 

Billettsalg

Behandling av personopplysninger i vårt billettsystem er Tix og kortbehandler er Dibs by Nets.

Tix er en ny billettpartner på det skandinaviske markedet som håndterer og selger billetter til alle slags arrangementer. Tix er representert på det svenske, norske, danske og islandske markedet.
Tix sine vilkår og betingelser finner du her: https://tix.no/nb/lightbox/termsandconditions/

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett. De startet i 1998 og var da pionerer – i dag er de Nordens ledende betalingsleverandør, representert i 20 land med over 15 000 kunder og har gjennomført over 2 milliarder transaksjoner.
DIBS sine vilkår og betingelser finner du her: https://cdn.dibspayment.com/contracts/psp/psp_general_terms_no.pdf

 

Cookies (informasjonskapsler)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Les og se hvordan cookies fungerer her: https://cookiesandyou.com

Asker kulturhus bruker cookies fra følgende firmaer: Google, Facebook, Twitter og Tix.

 

Google

Asker kulturhus benytter tjenester fra Google for annonsestyring og for å spore antall besøk og generell brukeratferd på nettstedet. IP-adresser lagres ikke, ip-anonymisering er aktivert.
Du kan velge å reservere deg mot innsamling og analyse av data gjennom Google Analytics ved å laste ned Google Analytics opt-out browser add-on her. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annonser: Vi bruker cookies for å kunne styre hvor mange ganger samme bruker får se en annonse, samt at vi måler hvor mange som klikker på den. I tillegg bruker vi cookies for å levere målrettet annonsering, som skal oppleves som mer relevant for brukeren.

Nettstatistikk: Askerkulturhus.no bruker Google Analytics for å se hvordan publikum bruker nettsiden, som hvor langt besøket er, hvilke sider som besøkes, demografisk informasjon og hvilken teknologi som brukes (pc, nettbrett eller mobil). Brukerdata er anonymisert.

 

Facebook

Asker kulturhus benytter seg av en såkalt Facebook pixel. Facebook Pixel er et analytisk verktøy som måler hvor effektiv Facebook-annonseringen vår er. Vi kan med den måle konverteringer, bygge publikum og optimalisere annonsekampanjene våre på Facebook.

Vi bruker pikselen til å forstå hvilke handlinger brukerne våre utfører etter de har trykket på en annonse. Ved å lære av den adferden som brukerne våre har på nettstedet vårt, kan vi effektivisere kommunikasjon og budskap i kampanjene vi kjører på Facebook.

 

Twitter

Lagrer en cookie slik at du, om du ønsker, enklere kan dele innhold på nettsiden til Twitter.

 

Tix

Lagrer en cookie slik at vi kan se hvor et salg kommer fra.

 

Dine rettigheter

Som bruker av tjenestene til Asker kulturhus har du rett til å forespørre oss innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Asker kulturhus behandler dine personopplysninger på bakgrunn av ditt samtykke. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake av deg. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Forespørsler som nevnt over sendes til kulturhuset@asker.kommune.no.

Dersom du mener Asker kulturhus ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

Asker kulturhus forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvern-erklæringen.
Denne og eventuelt fremtidige personvernerklæringer overholder personopplysningsloven eller andre til enhver tid gjeldende regler for behandling av personopplysninger.