Praktisk informasjon

Her finner du informasjon om alt fra billettkjøp til hvordan du kan finne veien hit.

Kjøp av billetter

Billetter kjøper du på askerkulturhus.no og i billettluken i bibliotekets åpningstider + én time før forestilling. Alle priser oppgitt i katalogen og på nettsiden er inkludert administrasjonsgebyr.

Budstikka-kortet og A-kortet

Som innehaver av Budstikka eller A-kortet gir vi deg 25% rabatt på enkelte forestillinger. Med Budstikka-kortet eller A-kortet kan du kjøpe rabatterte billetter til én husstand (mor/far og barn). Rabatten står merket under den enkelte forestillingen i sesongkalenderen og på våre nettsider. Billetter med denne rabatten kan kjøpes askerkulturhus.no og i billettluken. Du viser frem ditt Budstikka/A-kort i døren før forestilling.

Honnør/student

Dersom forestillingen har honnør/studentpris, vil dette komme frem som en egen pris under det enkelte arrangement. Du viser frem ditt honnør/studentbevis i døren før forestilling.

Barn

Dersom forestillingen har barnepris, vil dette komme frem som en egen pris under det enkelte arrangement. Barnepris benyttes til og med 15 år på Asker kulturhus sine forestillinger.

Ledsager

Billett med ledsager må kjøpes i billettluken. Ledsagerbevis må fremvises.

Gavekort

Gaven til den som har alt, er en opplevelse. Asker kulturhus gavekortet får du kjøpt både på nett og i billettluken. Gavekort kjøpes her.

Funksjonshemmede

Asker kulturhus er godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Billetter til rullestolbrukere kjøpes i billettluken i bibliotekets åpningstider. Merk, det er begrenset antall plasser.

Leie lokaler

Asker kulturhus har velegnede lokaler til selskap, konferanse og andre arrangementer. Kontakt oss på tlf. 66 90 96 50 eller på e-post for leie av lokaler.


Åpningstider

Asker kulturhus holder åpent alle dager fra kl 08.00 – 21.30

Vår adresse

Strøket 15A, 1383 Asker
Postboks 370, 1372 Asker

Kulturhuset ligger midt i Asker sentrum, med kort vei til offentlig kommunikasjon, parkering og gode shoppingmuligheter. I Asker kulturhus finner du et variert program for alle aldersgrupper og interesser.


Med bil

Asker og Bærum er en region med godt utbygd infrastruktur. Hovedåren E18 strekker seg fra Oslogrensen i øst, gjennom både Bærum og Asker i vest. Asker er lett tilgjengelige med egen bil. E18 har bompengering dersom du krysser Oslos grenser.


Buss

Busstilbudet i Asker er godt. Regionen ligger rett vest for Oslo, og grenser dermed til hovedstaden. Kollektivtilbudet er derfor knyttet sammen med hovedstadens tilbud. For å reise mellom små og mellomstore steder er ofte rutebuss det beste alternativet. Vi anbefaler reiseplanleggeren på Ruter som hjelpemiddel til å finne rutetidene som passer deg best.

Tog

NSBs stasjoner ligger som perler på en snor gjennom Asker. Lokaltogene stopper også på de små stedene, mens fjerntogene i hvert fall stopper på hovedstasjonene. For rutetider og togbilletter se NSB. Flytoget har også fast stoppested ved Asker stasjon.