green arrow
instagram

Annie jr.

Annie jr. Annie jr.
Fredag 5. juni - søndag 7. juni
Se alle forestillinger
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 180,- til 270,-
Forside / Program / Annie jr.

Annie jr.

NYE DATOER! 

Disse forestillingene er flyttet til fredag 5, lørdag 6 og søndag 7. juni. Kjøpte billetter gjelder fremdeles på samme samme dag og klokkeslett. Dansesonen setter helgen opp på akkurat samme måte som var planlagt i mars.

Alternativt refunderes billettkjøpet hvis dere ikke har mulighet på ny dato. Send oss da en e-post på kulturhuset@asker.kommune.no

--------------------------------

Dansesonens musikalskole er stolte av å fremføre Annie jr. denne våren, fylt med sang, skuespill og koreografi. Gjennom audition har dyktige sangere og skuespillere fra 9- 18 år fått vise sitt talent. Vi gleder oss til en energisk og flott musikalforestilling. 

Annie jr. handler om en liten foreldreløs jente som forsøker å flykte fra Miss Hannigan og barnehjemmet der hun bor i 1930-tallets depresjonstid. Hun adopteres av en gammel streng millionær, Oliver Warbucks som hun sjarmerer i senk. Kan denne mannen hjelpe henne med å få sin drøm oppfylt og finne sine foreldre?
Dette blir en forestilling fylt med kjente og gode sanger som "I morgen", "kanskje" og "hundeliv", samt skuespill og koreografi med dyktige barn og ungdom.
Velkommen til en forrykende musikalforestilling!

Arrangør: Dansesonen

Alle forestillinger:
05. juni / kl.
14:00
Kjøp billett
05. juni / kl.
18:00
Kjøp billett
06. juni / kl.
12:00
Kjøp billett
06. juni / kl.
16:00
Kjøp billett
07. juni / kl.
12:00
Kjøp billett
07. juni / kl.
16:00
Kjøp billett
Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.
ARRANGØR:
Dansesonen