Asker Music:Expo 2017

Del på:

Velkommen til fire dagers internasjonal musikkworkshop med utvikling av låtskriving og produksjon for strømming og scene

Velkommen til fire dagers internasjonal musikkworkshop med utvikling av låtskriving og produksjon for strømming og scene. Vi har invitert noen av de fremste i Los Angeles, Hollywood og norsk musikkbransje, og du får muligheten til å jobbe med og lære av noen av de beste i verden!

 

Katie Mitzell Fagan leder for A&R (artist og repertoire) i Prescripton Songs/SONY-ATV i Nashville. Hun jobber med å skaffe og holde ved like musiker- og låtskriverkontakter i deres nettverk.

Jason Catron er stemme-coach og kommer fra det prestisjetunge Brett Manning Studio i Nashville, og jobber nå som stemme-coach i Los Angeles. Jason veileder mange av stjernene i Hollywood, og har klienter rundt hele verden.

Kipp Williams er låtskriver og produsent og er signert til Dr. Lukes selskap, Prescripton Songs/SONY-ATV og har jobbet med artister som Avril LavigneNick CarterNewsboys.

Kenneth Lewis er artistutvikler med 30 års erfaring i den internasjonale musikkbransjen og har jobbet med Ida MariaM2MIna WroldsenFrøderArySpan og CLMD. Kenneth jobber også i BI-Frost Music – som også er medarrangør av seminaret.

Dette er en enestående mulighet for deg til å utvikle deg som artist og låtskriver og en mulighet til å bli kjent med noen av de beste i bransjen.

På Asker Music:Expo 2017 vil du treffe likesinnede, og musikken din vil bli hørt av profesjonelle i bransjen.

 

Påmelding:

Fullt program og påmelding kommer snart!

Billettsalget til Asker Music:Expo 2017 har ikke startet. Prisen blir fra kr 295,-.


  Kjøp billett
 • Mandag 2. oktober kl. 11.00 - 16.00
 • Sted Radar
 • Aldersgrense Passer for ungdom
 • Ordinære priser
 • Ungdom Pris 295,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Les mer om kjøp av gavekort