Back in Business Party

Del på:

Koret har invitert med seg Ole Børud som er en fantastisk soul og funk artist.

Back in Business inviterer til en forrykende kveld med høy party faktor. Det vil svinge i dansefoten og du vil dra kjensel på et repertoar med både nye og gamle låter.
Koret har invitert med seg Ole Børud som er en fantastisk soul og funk artist. Kveldens gjesteartist var i 1990-årene medlem av metal-bandene Schaliach og Extol. Han var med på flere plateinnspillinger og turneer med sistnevnte, før han i 2004 la metal-musikken på hylla for å søke tilbake til sine musikalske røtter i soul- og funkpreget pop.
I 2008 slapp han sitt første soloalbum med egenskrevet materiale, Shakin’ the Ground. Oppfølgeren Keep Movin kom i 2011, og høsten 2015 slapp han sin foreløpig siste plate Stepping Up.
I tillegg til karrieren som soloartist har Ole Børud deltatt som vokalist, korist og gitarist på en mengde plater og TV-programmer. Han har også turnert med blant annet Sofian, Torun Eriksen og Oslo Gospel Choir. Som liveartist har han delt scene med Andrae Crouch, varmet opp for Kirk Franklin i Globen, spilt på Cotton Club i Tokyo og vært gjest med Santa Fe And The City Horns i Las Vegas.

Dette kommer til å svinge  – så det blir party tonight!


  Kjøp billett

 • Fredag 13. april kl. 20.00 - 21.30 Kjøp
 • Sted Teatersalen
 • Aldersgrense Passer for alle
 • Ordinære priser
 • Alle Pris 350 ,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her