Den kulturelle barnevogna: Knut Anders Sørum

Del på:

En konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid.

«Den kulturelle barnevogna» er en konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid. Konsertopplevelsen er for de voksne, men er spesielt tilrettelagt med god plass og tilpasset lydnivå. Med lave billettpriser og fantastiske artister byr vi på flotte musikkopplevelser for store og små. Kun foreldre med babyer/småbarn kan kjøpe billett.

Vi har god plass til barnevognparkering.

De siste 20 årene har Knut Anders Sørum fra Toten levd og virket som artist, låtskriver og musiker. En kritikerrost Prøysenplate i 2010 ble etter¬fulgt av en soulplate på totning-dialekt i 2013 hvor Sørum står bak alle låtene selv. Dette førte blant annet til det ærefulle oppdrag som oppvarmingsartist for Stevie Wonder på Kongsberg Jazzfestival i 2014.

Den 21.oktober 2016 lanserte Sørum sitt neste album, også dette på dialekt, og med låter skrevet av Sørum selv. Denne gangen ble albumet produsert av legendene Kjetil Bjerkestrand og Erik Hillestad. Albumet er beskrevet som innovativ groovy pop med soulvokal. Anmelderne er begeistret også denne gang. Høsten 2016 vant han NRKs Stjernekamp som den første mannlige deltageren noensinne.

Hans store stemme, hans formidlingsevne og hans trivelige vesen har sjarmert hele Norge.

 


  Kjøp billett
 • Onsdag 18. oktober kl. 12.00 - 13.00 Kjøp
 • Sted Teatersalen
 • Aldersgrense Passer for alle
 • Ordinære priser
 • Voksen Pris 100,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Les mer om kjøp av gavekort