En aften med Michael Krohn

Del på:

support: Charlotte Jacobsen

En aften med Michael Krohn

For de med interesse for norsk rock trenger Michael Krohn neppe noen nærmere presentasjon. I over 30 år har han satt sitt preg på denne sjangeren, ikke minst på grunn av sine velformulerte galgenhumoristiske tekster. Vi lar like gjerne hovedpersonen selv fortelle hvorfor han har begynt med akustiske konserter:

«Jeg har ved noen anledninger fremført låtene mine akustisk eller nedpå og fått gode tilbakemeldinger på det. Først og fremst fordi tekstene kommer bedre fram. Det ligger litt i kortene at det ikke er de heftigste rockelåtene det blir lagt mest vekt på, men heller de litt roligere låtene man kan sitte og lytte til. Så etter å ha blitt nødt til å ta unplugged konseptet ut til et bredere publikum bøyer jeg meg for folkets vilje og ønsker velkommen til en avslappet aften med lavthengende lyrikk»

Support: Charlotte Jacobsen

Den dyktige vokalisten og låtskriveren fra det kritikerroste bandet Charlotte & The Co-Stars har ved flere anledninger blitt omtalt som en av norsk rocks beste kvinnelige vokalister. Hun skriver låter med mørke,melankolske tekster, men med en råskap og dynamikk som hører et rockehjerte til. Denne kvelden stiller hun med gitaristen fra bandet ,Thomas Borge ,og de spiller nedstrippede versjoner av Charlotte & The Co-Stars mange låter.

En perfekt høstaften altså.

Sted: Multisalen

Lørdag 15. september

Dørene åpnes 19.00, Konsertstart 19.30

 


  Kjøp billett

 • Lørdag 15. september kl. 19.30 - 22.00 Kjøp
 • Sted Multisalen
 • Aldersgrense Passer for alle
 • Ordinære priser
 • Alle Pris 275,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her