Farmers Market

Del på:

Konserten med Farmers Market torsdag 19.april er dessverre avlyst på grunn av sykdom.

Her er en kort melding fra bandet selv:

«På grunn av langtidssykemelding internt i bandet, ser vi oss nødt til å ta en pause ut 2018. Dette beklager vi av så mange grunner. Vi vil benytte tiden til å utvikle nye ideer, og vi regner med å komme tilbake med ny vitalitet i løpet av 2019»

Dere som har kjøpt billett på nettet, trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den bankkontoen som var belastet i utgangspunktet.

Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på konto, men vært oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når beløpet ble registrert. Noen ganger også foran «utbeløpet». Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort blir beløpet tilbakeført til kredittkortselskapet, og bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført her.

Har du kjøpt billett på billettautomaten eller i billettluken i Asker kulturhus må du sende en e-post til maren.hansen@asker.kommune.no med bilde eller scan av billetten din, samt kontonummer, navn og adresse.

Har du ikke e-post kan bilde eller scan av billetten din, samt kontonummer, telefonnummer, navn og adresse leveres i billettluken.

Vi i Asker kulturhus ønsker artisten god bedring og håper han snart er tilbake på scenen.

 


  Kjøp billett

 • Torsdag 19. april kl. 19.30 - 21.00 Avlyst
 • Sted Multisalen
 • Aldersgrense Passer for alle
 • Ordinære priser
 • Voksen Pris 350,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her