Hyllest til Pink Floyd

Del på:

med A Saucerful Of Secrets og Musica Sinfonietta

Symfoniorkesteret Musica Sinfonietta fra Asker og Pink Floyd tributebandet A Saucerful Of Secrets går sammen for å servere en episk konsertopplevelse i Asker Kulturhus. Med arrangementer skrevet av komponist Ola Moum forenes klassisk musikk og progrock til en fantastisk mektig og spesiell musikalsk opplevelse. Dette er en konsert alle som er glad i Pink Floyd bør få med seg!

Litt om A Saucerful Of Secrets:

A Saucerful Of Secrets er et av Norges fremste Pink Floyd tributeband. De startet opp i 2006 og har holdt det gående i mer enn 10 år. I løpet av disse årene har bandet opparbeidet seg et rykte som et fantastisk live band gjennom å spille mange store og små konserter rundt i Norge. Bandet får masse skryt for måten de tilnærmer seg Pink Floyds musikk på, A Saucerful Of Secrets spiller låtene med sin egen signatur med tanke på «sound» og uttrykk, og de har nærmest klart å gjøre låtene til sine egne. Når A Saucerful of Secrets startet opp var de mest opptatt av å gjenskape noe av soundet og sjelen fra Pink Floyds tidligere periode, men har nå mer enn 10 år etter fremført det meste av materialet fra de fleste av Pink Floyds album. A Saucerful Of Secrets har også arrangert en mengde konsept-konserter hvor bandet har fremført Pink Floyd albumer(f. eks. The Wall , Wish You Were Here, Dark Side Of The Moon, Momentary Lapse Of Reason og Animals) i sin helhet til stor suksess. I 2017 gjorde A Saucerful Of Secrets en konsert sammen med Drammen Symfoniorkester, Dette var en kjempesuksess og fikk strålende kritikk. Denne konserten førte til at A Saucerful Of Secrets nå slår seg sammen med det Askerbaserte symfoniorkesteret Musica Sinfonietta for en konsert i Asker kulturhus.

Litt om orkesteret «Musica Sinfonietta”:

Musica Sinfoniettas ungdomsorkester har 50 medlemmer fra 12 til 19 år og er et av de beste ungdomsorkester i Norge. Det er entusiasmen og gleden ved å spille sammen, vennskap og et veldig godt miljø som er drivkraften for ungdommene i Musica Sinfonietta. Vladimir Stoyanov er orkesterets dirigent og har ledet orkesteret gjennom store konserter med noen av de beste solistene i Norge: Arve Tellefsen, Eldbjørg Hemsing, Catharina Chen, Håvard Gimse, Aleksander Rybak og Sølvguttene. Flere års samarbeid med Sølvguttene førte til en CD som ble ferdig i 2017. Samme året spilte Ungdomsorkesteret konsert «Side ved side» med Oslo Filharmonien i Oslo konserthus som et resultat av prosjektet Ung.play. Orkesteret har hatt fantastiske turnéer de siste årene til Sverige, Frankrike, Tyskland, Bulgaria, Spania og USA, både Hawaii og Chicago. Musica Sinfonietta har holdt konserter på disse turnéene med andre ungdomsorkester, student-kor og voksenkor. Musica Sinfonietta har sine prøver ukentlig på Asker kulturskole, og de fleste medlemmene er elever ved kulturskolen. Orkesteret har også mange medlemmer fra kommuner i området rundt Asker.

Sted: Teatersalen

Tid: klokken 19.30

Nummererte sitteplasser

Passer for alle


  Kjøp billett

 • Lørdag 21. april kl. 19.30 - 21.30 Kjøp
 • Sted Teatersalen
 • Aldersgrense Passer for alle
 • Ordinære priser
 • Voksen Pris 425,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her