Klassisk serie: Christian Ihle Hadland

Del på:

spiller utvalgte verker av Grieg, Janacek, Brahms og Chopin

Christian Ihle Hadland har etablert seg som en av våre mest fremadstormende pianister. Hans elegante spill og egenartede anslag har ledet ham til noen av verdens mest prestisjetunge scener.

Ihle Hadland er født i Stavanger, og fikk sin første pianotime da han var åtte år gammel. Som 11- åring startet han ved Rogaland Musikkonservatorium, og fra 1999 studerte han under professor Jiří Hlinka, både privat og ved Barratt Due musikkinstitutt.

Han debuterte som solist med Kringkastingsorkestret som 15-åring, og har siden spilt med alle de ledende orkestrene i Skandinavia. Han fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2011, da han ble plukket ut til å delta i det prestisjetunge BBC New Generation Artist. Som en del av programmet opptrådte han med alle fem BBC-orkestrene. Høydepunktet var da han under BBC Proms fremførte Beethovens Klaverkonsert nr. 2 med Oslo-Filharmonien under Vasily Petrenko.

Ihle Hadland er også en etterspurt kammermusiker, og har siden 2010 vært kunstnerisk leder for Kammermusikkfestivalen i Stavanger. Han opptrer jevnlig i Wigmore Hall, og har også samarbeidet med Signum Quartet under BBC Proms Chamber Music Series. Han har flere kritikerroste innspillinger bak seg, blant annet sammen med Oslo-Filharmonien og cellisten Andreas Brantelid.

 


  Kjøp billett
 • Onsdag 20. september kl. 19.30 - 21.00 Kjøp
 • Sted Multisalen
 • Aldersgrense Passer for alle
 • Ordinære priser
 • Voksen Pris 320,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Les mer om kjøp av gavekort