Miranda – og sykehusklovnene

Del på:

I forestillingen møter vi Miranda, en ung sykepleier som reiser tilbake til sin barndom der hun plutselig får et uventet

I forestillingen møter vi Miranda, en ung sykepleier som reiser tilbake til sin barndom der hun plutselig får et uventet besøk av to gamle sykehusklovner. ”Miranda” er en varm, melankolsk og humoristisk forestilling basert
på historier fra en helt spesiell arbeidsplass, fortalt fra et klovneperspektiv.

De tre skuespillerne har selv mange års erfaring som sykehusklovner og er alle profesjonelle scenekunstnere. Forestillingen handlet om klovnene Konrad Rekord og Hasse Bakke som oppsøker Miranda som de traff på sykehuset da hun var barn.

Regi: Jose Maria Lopez
Skuespillere: Jan-Egil Engenes, Andreas Medbøe Thoresen og Marianne Hetland
Lys: Henrik Stoltz Vernegg.
Produsenter: Eirik Skarsbø og Vibeke Lie

BAKGRUNN
Sykehusklovnene hadde i 2016 sitt 15-års jubileum, og produserte i den forbindelse en klovneforestilling basert på et utdrag fra en samling autentiske og sanne historier fra klovning på sykehusene gjennom 15 år. «Miranda” hadde premiere 19.oktober 2016, på Sentralen i Oslo.
Sykehusklovnene sin intensjon var å iscenesette og bringe møtene sykehusklovnene har på sykehusene til scenerommet. På den måten å sette døra på gløtt for det publikummet, som ikke og heldigvis, befinner seg på sykehus! Vi ønsket at flere barn, unge og gamle skulle få smugtitte inn i dette skjulte universet på sykehusene.


  Kjøp billett

 • Mandag 10. september kl. 11.00 - 12.45 Kjøp
 • kl. 12.30 - 13.15 Kjøp
 • Sted Multisalen
 • Aldersgrense Passer for barn 4-8 år
 • Ordinære priser
 • Alle Pris 120,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her