Vazelina Bilopphøggers

Del på:

OBS: kun ståplasser!

Historien om Vazelina begynner i deres egne ord slik:

”Vazelina Bilopphøggers starte’ opp i romjula 1979 heme i bryggerhuset hass Arnulf Paulsen oppi Vindingstadbakken på Gjøvik.  Mot våres egen vilje, vænt vi distriktsuttagning i Rocke-NM i -80. Da stilte vi opp på Gjøvik kino med å spelle Gene Vincent og Buddy Holly-låter på autentiske instrumenter.  Publikum juble’, og vi vænt.” Historien videre er vel ganske både velkjent og kjær for de fleste som opplevde 80 og 90-tallet enten på ferietur i baksetet på en gammal Opel og/eller foran tv-skjermen i beste sendetid. Noen utskiftninger i besetningen har det vært, men Eldar Vågans tekstunivers og bandets autentiske 50’s rockabillystil holder seg bemerkelsesverdig godt på sitt fjerde tiår.

Vazelina Bilopphøggers opplever en ny vår og er populær som aldri før – og får stadig nye målgrupper. Sommeren 2017 spilte de både for metalfolket på Tons of Rock og storbyhipsterne på Øyafestivalen!

Vazelina Bilopphøggers er en institusjon i norsk musikkliv. Karrerien sparket i gang med NM i Rock på Gjøvik i 1980, noe som ga dem platekontrakt og en umiddelbar hitsingle i «Gi meg fri i kveld» og «Bilopphøggerboogie». Siden har slagerne stått i kø: «Musikk Tel Arbe», «Magan Bak En Sten», «Blålys», «Ferje Over Mjøsa», «Surfbrett», «Spikre Paller» er bare noen få av de utallige publikumsfavorittene.

Eldar Vågan og Arnulf Paulsen har vært medlemmer siden starten, mens Jan Einar Johnsen ble fast medlem etter det første albumet. Sammen har de laget et stort antall suksessalbum med sin særegne blanding av Toten-dialekt, gamle rockemelodier, varm humor, album, forestillinger, tegneserier, TV-serier – og ikke minst en genuin evne til å underholde fra konsertscener.
Vi er umåtelig stolte over å kunne presentere en skikkelig konsert med dette legendariske bandet fra Mjøstraktene i Asker.

Vi gleder oss!

OBS: kun ståplasser!

Kjetil Foseid – vokalist
Eldar Vågan – koring, gitar, trekkspill, komponist
Jan Einar Johnsen – saksofon, orgel og koring
Arnulf Paulsen – trommer


  Kjøp billett

 • Onsdag 7. februar kl. 20.00 - 21.30 Kjøp
 • Sted Multisalen
 • Aldersgrense Passer for alle
 • Ordinære priser
 • Voksen Pris 400,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her