Koronainformasjon
green arrow
instagram

Åse Kleveland

Åse Kleveland Åse Kleveland
Torsdag 27. mai
kl. 19:30
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 400,-
Forside / Program / Åse Kleveland

Åse Kleveland

Åse Kleveland, en av Norges mest ikoniske og sagnomsuste artister og kulturpersonligheter, ser frem til konsert i Asker kulturhus!

Hun har preget og inspirert musikk- og kulturlivet gjennom mer enn fem tiår, og har en egen evne til å dukke opp i stadig nye formater og sjangere. Livet hennes har vært en fantastisk reise, både her hjemme og internasjonalt. I spennet mellom 60-tallets protestviser, Grand Prix, revyprimadonna og Ballade, kulturleder, kultur- og OL-minister, politiker og livssynsengasjert, bilentusiast og livskunstner – og ikke minst: fra 2015 tilbake på scenen med en ekstraomgang som artist.

Publikum har tatt imot henne med stor begeistring. Da hun deltok i «Hver gang vi møtes», ble hun ønsket velkommen som en av Norges mest folkekjære artister. Hennes album «På frihjul» høstet i fjor begeistrede kritikker: «Hun er en flammende fortolker av andres musikk. En troverdig artist man må høre på». «Stemmen er fremdeles formidabel. Hun er sannsynligvis Norges lettest gjenkjennelige artist».

Og med den magiske stemmen som kan være både vakker, sprelsk og djerv, vil Åse Kleveland spenne en musikalsk bue frem til i dag med alvor, humor og musikalitet.


Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.