Back in Business Soul

Del på:

Det er duket for «Back in Business Soul» med Odd Rene Andersen som gjesteartist.

Back in Business Kor & Band, hadde sin første øvelse i november 2000 og første konsert på Varden Spiseforretning våren 2001. Siden Asker Kulturhus sto ferdig i 2004 har koret hatt to årlige konserter, der korister, solister og musikere i samarbeid med ulike gjester har boltret seg med velbrukte og nye versjoner av store låter i ulike sjangre.

Odd René Andersen har vært gjest hos Back in Business Kor & Band i flere konserter. Han har i mange år tilhørt eliten av norske vokalister og blir ofte omtalt som norges ubestridte soulkonge. Han var frontfigur i bluesrockbandet Dream Police på 80- og 90-tallet,. Han var en av EMI’s storsatsinger på midten av 90-tallet, og debutalbumet «Break of dawn» fra 1995 forhåndsolgte oppsiktsvekkende 30.000 eksemplarer, som sikret ham jobber med blant andre Tina Turner, Joe Cocker og Paul McCartney. Han har produsert showkonserter basert på musikk fra den amerikanske soultradisjonen, og våren 2015 lanserte han også plata «Soul City» – en samling klassiske soullåter, og hans første albumutgivelse på nesten 20 år. Han har mange legendariske gjesteopptredener på «Beat for Beat» og vært mentor for soul sjangeren i «Stjernekamp».

Back in Business Kor & Band og Odd Renè Andersen har til sammen den energi og innlevelse denne musikken krever. Dette vil bli konsert med mange store låter der du vil kjenne det rykke i foten og varme i hjertet, og der du vil gå ut i forsommerkvelden med smil om munnen.


  Kjøp billett

 • Mandag 13. mai kl. 20.00 - 21.00 Kjøp
 • StedTeatersalen, Asker kulturhus
 • Ordinære priser
 • Alle Pris 325,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her