Ekstrakonsert! Back in Business X-mas med Heine Totland

Del på:

Back in Business kor & band inviterer til sin tradisjonelle julekonsert og har i år invitert gjesteartist Heine Totland. Overskuddet av konserten går til Varmestua i Asker.

Back in Business kor & band inviterer igjen til julekonsert med en kombinasjon av kjente julesanger i ny innpakning og et knippe med nye juleperler. Vi kan også glede oss over et gjensyn med Heine Totland, som i mange år var korets faste gjest på julekonsertene.

Heine Totland har de siste årene turnert landet rundt med showet «Musikk e komme for å bli» med Gisle Børge Styve. Han har hatt hovedroller i store musikaler som Mamma Mia!, Buddy Holly, Chess, Jesus Christ Superstar og Les Miserables. Programleder i TV-suksessen Det Norske Måltid med Arne Hjeltnes i tre sesonger og vinner av Masterchef 2015 på TV3.

Heine har sitt eget 50-talls band «Heine Totlands Rock&Roll Circus”, som spiller landet rundt på store festivaler og kulturhus, og han er i høst aktuell på Stjernekamp på NRK på lørdagskvelden.

Heine Totland leverer underholdning som trollbinder publikum. Han er en entertainer med lun humor og halsbrekkende musikalske numre.

Dette blir god julestemning.

Overskuddet av konserten går hvert år til Varmestua i Asker.


  Kjøp billett

 • Søndag 2. desember kl. 20.30 - 22.00 Kjøp
 • StedTeatersalen, Asker kulturhus
 • Ordinære priser
 • Alle Pris 325,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her