Back in Business X-mas med Heine Totland

Del på:

Back in Business kor & band inviterer til sin tradisjonelle julekonsert og med seg på scenen har de invitert gjesteartist Heine Totland.

Med spilleglede og smittende energi serveres en kombinasjon av kjente julesanger i ny innpakning og et knippe med nye juleperler.
Koret har 20 års jubileum i 2020 og har hatt julekonsert i Asker Kulturhus siden 2005. I tillegg til koret får du høre flere av korets solister, kompet av 7-manns band.

Heine Totland har de siste årene turnert landet rundt med Gisle Børge Styve, og de kommer til Asker Kulturhus 26.10. med showet «Musikk folkens». Han har hatt hovedroller i store musikaler som Mamma Mia!, Buddy Holly, Chess, Jesus Christ Superstar og Les Miserables. Han har deltatt på Stjernekamp og Beat for Beat på NRK, vært programleder i TV-suksessen Det Norske Måltid med Arne Hjeltnes i tre sesonger og tidligere vinner av Masterchef på TV3. Heine har sitt eget 50-talls band «Heine Totlands Rock & Roll Circus”, som spiller landet rundt på festivaler og kulturhus.

Dette blir god julestemning!

Overskuddet fra Back in Business X-mas går hvert år uavkortet til Varmestua i Asker.

Arrangør: Back in Business


  Kjøp billett

 • Mandag 2. desember kl. 20.00 - 21.30 Kjøp
 • StedTeatersalen, Asker kulturhus
 • Ordinære priser
 • Ordinær Pris 325,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her