Koronainformasjon
green arrow
instagram

Back in Business X-mas med Heine Totland

Back in Business X-mas med Heine Totland Back in Business X-mas med Heine Totland
3
sales status
Mandag 7. desember
Se alle forestillinger
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 325,-
Forside / Program / Back in Business X-mas med Heine Totland

Back in Business X-mas med Heine Totland

Back in Business kor & band inviterer til sin tradisjonelle julekonsert og med seg på scenen har de invitert gjesteartist Heine Totland.

Med spilleglede og smittende energi serveres en kombinasjon av kjente julesanger i ny innpakning og et knippe med nye juleperler. I tillegg til koret får du høre flere av korets solister og ikke minst korets syv-manns band.

Heine Totland er en allsidig vokalist og musiker. Han har turnert landet rundt med Gisle Børge Styve med showet «Musikk folkens». Han har hatt hovedroller i store musikaler som Mamma Mia!, Buddy Holly, Chess, Jesus Christ Superstar og Les Miserables. Han har deltatt på Stjernekamp og Beat for Beat på NRK, vært programleder i TV-suksessen Det Norske Måltid med Arne Hjeltnes og er tidligere vinner av Masterchef på TV3. Heine har sitt eget 50-talls band «Heine Totlands Rock & Roll Circus”, som spiller landet rundt på festivaler og kulturhus.

Dette blir god julestemning!

Overskuddet fra Back in Business X-mas går hvert år uavkortet til Varmestua i Asker.


Alle forestillinger:
07. desember / kl.
18:00
Avlyst
07. desember / kl.
20:30
Avlyst
Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.