Koronainformasjon
green arrow
instagram

Benedicte Torget releasekonsert

Benedicte Torget releasekonsert Benedicte Torget releasekonsert
Torsdag 15. oktober
kl. 19:30
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 375,-
Forside / Program / Benedicte Torget releasekonsert

Benedicte Torget releasekonsert

"diamonds" - 7 dialogues. Tekster og låter av Benedicte Torget.

Den erfarne sangeren og låtskriveren har laget et originalt og melodisk album med en dyp klangbunn. Benedicte, for mange kjent som musikernes og sangernes sanger, har en stemme med en berøringskraft av de sjeldne. I det nye bandet hennes har hun med seg musikere kjent fra internasjonale scener, alle lydhøre med et unikt uttrykk. Sangtekstene handler om de åpne møtenes klarhet. Om å oppdage den andre, omverdenen og seg selv med fornyet tillit. Musikken er inspirert av samspillet som oppstår mellom utøvere som virkelig lytter til hverandre, av viser og verdensjazz, øyeblikket og pausenes poesi.

Benedicte Torget - sang

Øystein Sevåg - tangenter

Olav Torget - gitarer

Gjermund Silset - bass

Jarle Vespestad - trommer

Omtaler:

Om "Karin Boye sånger":

"Benedicte Torgets vakre, distinkte stemme betoner hvert ord krystallklart og følsomt, mens musikkens melodiske skjønnhet gir ordene forsterket betydning. …et kjærlighetsmøte mellom tre kunstnere…”

- Aftenposten, Svein Andersen:

"...vakkert, mektig (...) eit dobbeltalbum som må vere gåvepakka denne hausten, til alle med godhug for den store svenske kjærleikspoeten Karin Boye." 

- Dagsavisen, Roald Helgheim

Om  "After a Day of Rain"
„en produksjon som kryper mellom ribbena dine og inn i hjerteregionen hvor den treffer deg med en skarphet det ikke er mange forunt å oppvise.” 

- Dagens Næringsliv, Bjørn Olav Nordahl

„...fenomenale Benedicte Torget...“

- VG, Stein Østbø:                      


www.benedicte.no


NB! Grunnet smitteverntiltak er det begrenset antall plasser tilgjengelig.

- For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet, med avstand til andre.
- Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).
- Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.

Hvis forestillinger i Asker kulturhus blir kansellert på grunn av nasjonale eller lokale føringer i forbindelse med Covid-19, blir alle selvfølgelig refundert sine billettkostnader.

Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
ARRANGØR:
Asker kulturhus