"Bestefar" Sven Nordin

Del på:

Først var han «Hulemannen», så ble han «Pappa!». Nå er Sven Nordin
«Bestefar», og det er bare å glede seg!

«Bestefar» er en fest av en forestilling, med Sven Nordin alene på scenen. Han spiller på hele registeret, og lokker fram både latter og tårer.
«Bestefar» fortsetter der suksessen «Pappa!» slapp, som igjen bygd videre på fantastiske «Hulemannen». Begge forestillingene var eventyrlige suksesser, med fulle hus over hele landet og terningkast seks fra anmelderne. Etter premieren i 2001 har «Hulemannen» alene vært spilt 300 ganger og trukket ove 150.000 publikummere. Oppfølgeren «Pappa!» i 2010 var en like stor suksess.

I begge forestillingene byr Sven Nordin på seg selv og egne erfaringer fra livet
som mann – igjennom et menneskelivs ulike faser. Nå er han altså bestefar, med mye kjærlighet å gi, men også fylt av frykt for absolutt alt som kan gå galt med barn og barnebarn. «Bestefar» er en forestilling full av humor og varme.

Sven Nordin er en av våre aller fremste skuespillere, og har hatt en rekke store roller på film, TV og scene siden gjennombruddet i «Rød snø» i 1985. Han briljerer i alle sjangre. Alt fra klassisk Shakespeare og moderne psykologiske drama, til revy og sitcom. Nordin har udødeliggjor så vidt forskjellige figurer som Kjell Bjarne i «Elling»-filmene og den evige tenåringen Nils i «Mot i brøstet».
De siste ti årene har han også blitt ettertraktet i utlandet, men heldigvis setter han av tid til oss her hjemme i Norge også.

Arrangør/ produsent: Aller Live


  Kjøp billett

 • Lørdag 9. mars kl. 18.00 - 19.20 Kjøp
 • StedTeatersalen, Asker kulturhus
 • Ordinære priser
 • Alle Pris 560,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her