Koronainformasjon
green arrow
instagram

Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg Bjørn Eidsvåg
Lørdag 17. oktober
kl. 18:30
STED:
Teatersalen Ny, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 495,-
Forside / Program / Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg

I høst tar Bjørn Eidsvåg med seg en rikholdig katalog med kjente og kjære låter til Asker.   

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I høst besøker han Asker og Asker kulturhus for å spille solokonsert.  

«Jeg ser stort frem til å innta Asker kulturhus. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg. 

 Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.  

NB! Grunnet smitteverntiltak er det begrenset antall plasser tilgjengelig.

- For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet, med avstand til andre.

- Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).

- Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.

Se ellers www.askerkulturhus.no for informasjon ang våre retningslinjer rundt håndtering av Covid-19 pandemien