Koronainformasjon
green arrow
instagram

Christel Alsos

Christel Alsos Christel Alsos
2
sales status
Søndag 6. juni
kl. 19:30
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 400,-
Forside / Program / Christel Alsos

Christel Alsos

Denne konserten har blitt flyttet til 14. april 2021

Allerede kjøpte billetter gjelder for ny forestilling, alternativt refunderes billettkjøpet hvis dere ikke har mulighet på ny dato. Send oss da en e-post på kulturhuset@asker.kommune.no.

Håper dere alle har mulighet til å komme på konsert i april !

Christel Alsos har siden debuten i 2006 bergtatt publikum både i og utenfor Norge med sin særegne stemme. Alsos har særlig imponert det norske folk med sine konserter og unike formidlingsevne gjennom musikken.

2020 var et merkelig år for oss alle, men det har ikke stoppet Christel Alsos fra å ha et produktivt år. Hun fullførte nesten sin vinterturné før verden gikk i lock down og fikk etter beste evne gjennomført sin tradisjonsrike juleturné. Alsos var også å se i jubileumssesongen av TV-serien ‘Hver gang vi møtes’ hvor hun atter en gang viser sin stemmeprakt. I tillegg har hun også sluppet ny musikk med singlene «The Losing Kind» og «That Lonely Feeling» som er hentet fra album «A Part Of Me» som slippes på nyåret.

Våren 2021 vil Christel Alsos fortsette å jobbe mot sitt mål; å gi publikum en unik, nær og sterk opplevelse. Da legger hun ut på ny og stor turné hvor hun i løpet av to måneder skal spille over hele landet. Med seg har hun sine trofaste musikere Tommy Kristiansen på gitar og Erik Sortdal på keys.

Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.
ARRANGØR:
Asker kulturhus