Koronainformasjon
green arrow
instagram

Christel Alsos

Christel Alsos Christel Alsos
Lørdag 13. februar
kl. 19:30
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 400,-
Forside / Program / Christel Alsos

Christel Alsos

Denne konserten har blitt flyttet til 13. februar 2021

Allerede kjøpte billetter gjelder for ny forestilling, alternativt refunderes billettkjøpet hvis dere ikke har mulighet på ny dato. Send oss da en e-post på kulturhuset@asker.kommune.no. Vi ber dog om bittelitt tålmodighet, da vi ikke helt har oversikt over omfanget av refunderinger enda. 

Vi bygger om amfiet i teatersalen denne sommeren, så vi blir nødt til å flytte alle til nye setenummer i salen. (dere får tilsvarende plass/sikt som dere har kjøpt). Vi sender ut nye billetter på e-post i januar 2021. 

Håper dere alle har mulighet til å komme på konsert i februar 2021 !

-----------------------

Med sin unike stemmeprakt og formidlingsevne, en imponerende merittliste som inkluderer fem soloplater og fire spellemann-nominasjoner er Christel Alsos en av Norges ultimate konsertjuveler.
Alsos har imponert både anmeldere og publikum siden debuten i 2006, men det var etter "Hver gang vi møtes" i 2018 at det norske publikum virkelig trykket henne til sitt bryst.

Med sin store stemme og inderlighet treffer hun publikum rett i hjerterota.

Med seg har hun en musiker-duo bestående av keyboardist Erik Sortdal og gitarist Tommy Kristiansen, og sammen har de med seg hits, gjemte skatter og nye publikumsfavoritter.

Velkommen til en intim og vakker konsertopplevelse!

Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.
ARRANGØR:
Asker kulturhus