green arrow
instagram

Darling West

Darling West Darling West
3
sales status
Onsdag 1. april
kl. 12:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 150,-
Forside / Program / Darling West

Darling West

Denne konserten er avlyst. Alle kjøpte billetter på nett vil bli refundert automatisk. Har du kjøpt billett i billettluken på Asker bibliotek, vennligst send en e-post til kulturhuset@asker.kommune.no for mer informasjon.


«Den kulturelle barnevogna» er en konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid.

Konsertopplevelsen er for de voksne, men er spesielt tilrettelagt med god plass og tilpasset lydnivå. Med lave billettpriser og fantastiske artister byr vi på flotte musikkopplevelser for store og små. Kun foreldre med babyer/småbarn kan kjøpe billett.

Vi har god plass til barnevognparkering.

Darling West er alltid i bevegelse. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland. Deres nordiske vri på amerikansk låt-tradisjon har på deres fjerde album, «We`ll Never Know Unless We Try», tatt enda en ny sving, nå innom vestkystpopens solfylte landskap.

Bandmedlemmene har du antagelig sett som musikere på scenen med artister som Odd Nordstoga, Morten Abel, Marit Larsen og Daniel Kvammen, men nå er de her for å bergta oss med sine egne låter. Store poprefreng, akustiske perler, nydelige harmonier, hjertevarme tekster og melodier som aldri slipper taket.


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
Den kulturelle barnevogna

“Den kulturelle barnevogna” er en konsertserie
for deg som er hjemme med barn på dagtid.

Konsertopplevelsen er for de voksne, men er spesielt tilrettelagt med god plass og tilpasset lydnivå. Med lave billettpriser (barn er selvfølgelig gratis) og fantastiske artister byr vi på flotte musikkopplevelser for store og små.

Vi har god plass til barnevognparkering.