green arrow
instagram

deLillos

deLillos deLillos
3
sales status
Lørdag 7. november
kl. 20:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 315,- til 450,-
Forside / Program / deLillos

deLillos

Denne konserten er avlyst.

På grunn av den pågående usikkerheten rundt arrangementer denne høsten, blir vi dessverre nødt til å avlyse den planlagte konserten med DeLillos i multisalen 7. november. 

Vi stiller med åpne armer for å ønske DeLillos velkommen tilbake til Asker når situasjonen blir annerledes. Det er fristende å si neste sommer, men vi sikter mot en ny konsert neste høst. Mer informasjon kommer snart. 

Dere som har kjøpt billett på nettet, trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den bankkontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på konto, men vært oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når beløpet ble registrert. 

NB: Noen ganger også foran «utbeløpet». Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato. Dersom billettene ble betalt med kredittkort blir beløpet tilbakeført til kredittkortselskapet, og bli utlignet på neste faktura. 

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført her. 

Har du kjøpt billett i billettluken i Asker kulturhus må du sende en e-post til kulturhuset@asker.kommune.no med bilde eller scan av billetten din, samt kontonummer, navn og adresse


deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.

Bandet har vunnet Spellemannprisen to ganger: for Neste sommer fikk de Spellemannprisen 1993 i klassen rock og for Sent og tidlig fikk de Spellemannprisen 1995 i klassen gruppe. Bandet fikk også Gammleng-prisen i klassen pop i 1994. Bandet har i tillegg vært nominert til Spellemannprisen i klassen rock fire ganger: i 1987 for Før var det morsomt med sne, i 1989 for Hjernen er alene, i 1997 for Stakkars og 2000 for Kast alle papirene, samt i klassen Popgruppe i 2010 for Hjernen er alene i Operaen. I tillegg har de vært nominert til Årets spellemann i 1994, årets låt for «Smak av honning» i 1995 og tidenes norske hit for «Neste sommer» i 2001.

Lars Lillo-Stenberg deltok i Hver gang vi møtes i 2014. Samme høst ga deLillos ut albumet "Rett og slett livet" til strålende kritikker. Albumet lå på 1. plass på iTunes og VG albumlista etter utgivelsen. deLillos feiret i 2015 30 årsjubileum som plateartist, med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 dagers konsert i Oslo hvor de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live. Siden sommeren 2016 har bandet utgitt albumene “Peiling på seiling”,  “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker.

I 2019 har deLillos gjort noe de aldri har prøvd tidligere, med utgivelse av hele fire(!) singler på digitale plattformer, samlet på to vinylsingler - «Se på et tre» og «Yoko». Som kronen på verket gir bandet ut albumet «Dum som et menneske» i januar 2020, og kommer til Asker for å spille for oss i Mulitisalen lørdag 28.03

Unummererte ståplasser 

Denne konserten er flyttet fra lørdag 28. mars flyttes til lørdag 7. november klokken 20:00

Allerede kjøpte billetter gjelder for ny forestilling, alternativt refunderes billettkjøpet hvis dere ikke har mulighet på ny dato. Send oss da en e-post på kulturhuset@asker.kommune.no.Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.