Den kulturelle barnevogna: Einar Stokke Fadnes

Del på:

En konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid
«Den kulturelle barnevogna» er en konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid. Konsertopplevelsen er for de voksne, men er spesielt tilrettelagt med god plass og tilpasset lydnivå. Med lave billettpriser og fantastiske artister byr vi på flotte musikkopplevelser for store og små. Kun foreldre med babyer/småbarn kan kjøpe billett.

Vi har god plass til barnevognparkering.

Einar Stokke Fadnes er låtskriver, gitarist, pianist og vokalist i Jim Stärk. Siden oppstarten i 2001 har han og bandet utgitt fem album og en Ep, spilt hundrevis av konserter og hatt flere store radiohits. Bandet fikk Alarm-prisen i 2005 og har vært nominert til Spellemannsprisen en rekke ganger. Foreløpig siste album var «Rainy Love Sounds» fra 2011. Fadnes jobber nå med sitt første soloalbum, hovedsakelig spilt inn i hjemmestudioet på Tromøy. Han følger fortsatt den røde tråden fra Jim Stärk-dagene med et akustisk og nedstrippet lydbilde, men utforsker dette universet med åpent sinn.
På denne matinékonserten vil han presentere smakebiter fra kommende album og utvalgte låter fra Jim Stärk-katalogen i soloformat. Enkelt oppsett med gitar, piano og vokal. Nært og ærlig.


  Kjøp billett

 • Fredag 20. desember kl. 12.00 - 20.00 Kjøp
 • StedMultisalen, Asker kulturhus
 • Ordinære priser
 • Ordinær Pris 120,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her