green arrow
instagram

Elsker, Elsker ikke

Elsker, Elsker ikke Elsker, Elsker ikke
3
sales status
Lørdag 2. mai
kl. 19:30
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 275,-
Forside / Program / Elsker, Elsker ikke

Elsker, Elsker ikke

Denne forestillingen er avlyst

Dere som har kjøpt billett på nettet, trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den bankkontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på konto, men vært oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når beløpet ble registrert.

Noen ganger også foran «utbeløpet». Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort blir beløpet tilbakeført til kredittkortselskapet, og bli utlignet på neste faktura. Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført her.

Har du kjøpt billett i billettluken i Asker kulturhus må du sende en e-post til kulturhuset@asker.kommune.no med bilde eller scan av billetten din, samt kontonummer, navn og adresse.

---------------------------------------------------

En musikalkonsert

Trond Teigen, Liv Unni Larsson Undall Trine Bariås og Kristoffer Grua gjester Asker Kulturhus med en fengende musikalkonsert 2.mai. På repertoaret finner du mange kjente sanger, men de byr også på flere overraskelser underveis. Artistene garanterer uhøytidelig stemning, og en formiddag med både latter og tårer.

I denne konserten er det mange forskjellige situasjoner vi alle kjenner oss igjen i fra kjærlighetsforhold og vennskap. For eksempel konflikter i et parforhold («Take me or Leave me» fra Rent, «Fine» fra Ordinary Days), Bryllupsnerver («Not Getting Married Today» fra musikalen Company) og utfordringen ved å uttrykke følelser i et forhold («Three Little Words» fra musikalen Ghost og «Being Alive» fra Company)

Etter at de i 2018/2019 var kollegaer i The Phantom Of The Opera på Folketeateret gjorde de denne konserten for første gang på Caféteateret i Oslo i 2019 med stor suksess og nå gleder de deg til å vise den for i Asker sammen med et strålende tre-manns orkester.Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.