Espen Rud / Lars Klevstrand "ukjend by"

Del på:

Det er egentlig ganske få skikkelig betydningsfulle aktive profesjonelle musikere som både er vokst opp i, og bosatt i Asker kommune. Selv om han kanskje ikke roper høyest, eller gjør så mye ut av seg verken lokalt eller nasjonalt, så er trommeslager Espen Rud en av de virkelig betydningsfulle Norske jazzmusikerne de siste femti årene. Og det er nettopp summen av dette som har fått Asker kulturhus til å markere Espens 50 års jubileum som plateartist og profesjonell musiker vinteren 2018/2019. Markeringen er et samarbeid med Espen selv, og han selv kuraterer tre konserter med sitt eget repertoar i en periode over tre semester I 2018/2019.

Utgangspunktet for konsert #2 er musikk fra plateutgivelsen “Ukjend by”. Dette er Espens komposisjoner til tekster hovedsakelig av Stein Versto. Men musikk også til tekster av Arild Nyquist, Alf Prøysen og Brynjulf Bjørklid (Tromsø/Oslo). Stein Versto er fra Vinje, men bodde flere år i Asker.

I ensemblet florerer det av strålende solister. Her blir det jazz og tekster fra det øvre sjiktet.

Konserten var opprinnelig et bestillingsverk fra Arendal Jazzklubb, den gang med tittelen “Bidevind”, i forbindelse med klubbens 10-års jubileum i 2012.

Ensemblet består av blant annet Lars Klevstrand – vokal, Erlend Slettevoll – piano, Terje Gewelt – bass, Atle Nymo – tenorsaksofon og bassklarinett, John Pål Inderberg – sopran og barytonsaksofon, Espen Rud – trommer.

MULTISALEN / FREDAG 1. FEBRUAR / UNUMMERERTE SITTEPLASSER / BILLETTER I SALG NÅ!


  Kjøp billett

 • Fredag 1. februar kl. 19.30 - 21.00 Kjøp
 • StedMultisalen, Asker kulturhus
 • Ordinære priser
 • Voksen Pris 300,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her