Forfattermøte med Kristin Storrusten

Del på:

Vi feirer Bokåret 2019! Møt en av forfatterne bak «Feltnotater fra småbarnslivet». Dette er ikke en bok om barneoppdragelse. Dette er ikke en bok om barn. Dette er en bok om å være et menneske i den helt normale unntakstilstanden småbarnsforelder.

Møt Kristin Storrusten, en av tre forfattere av boken «Feltnotater fra småbarnslivet».
Skal man godta at man ikke får sove på 18 år når man får barn? Er det greit at alle plutselig har en mening om livet ditt med en gang du blir gravid? Hva er en god mor og en god far i dag?
Kristin Storrusten, Heidi Bøhagen og Therese G. Eide har laget «Feltnotater fra småbarnslivet». Tre småbarnsforeldre som prøver å finne ut av hva som har skjedd – mens det skjer. Kort oppsummert er bokens budskap: Du er ikke alene. Du er god nok.
«Derfor er «Feltnotater fra småbarnslivet» den perfekte boka å ta med seg inn i barseljungelen. Trolig den eneste boka du trenger, faktisk. Men boka gir for øvrig mye rom for å feile. «De aller, aller fleste av oss oppdrar barn i krysningen mellom det som er optimalt og det vi kan få til», skriver Bøhagen. Det er en viktig lærdom å ta med seg inn i bobla.» Marie Kleve, Dagbladet.

Arrangementet er en del av feiringen av Bokåret 2019, og gjennomføres med støtte fra Nasjonalbiblioteket.


    Gratis

  • Torsdag 12. september kl. 19.00 - 20.00 Gratis
  • StedAsker bibliotek
  • Dette arrangementet er gratis.

    Gavekort Kjøp gavekort her