Forfattermøte med Veronica Salinas

Del på:

Vi feirer Bokåret 2019! Forfatter og skuespiller Veronica Salinas vil snakke om romanen OG- om å være ny i et fremmed land, og hvor viktig språk er.

Hovedpersonen i romanen OG går gjennom en identitetskrise. Ny i Norge- med en hverdag preget av rutinearbeid og språkkurs. Savnet etter hjemlandet Argentina er stort, men det er umulig for henne å reise tilbake.
OG er en enkel og samtidig kompleks roman om identitet og språk. En roman med et annerledes, sårt, friskt og til tider humoristisk blikk på Norge og menneskene som lever her.
«Monika passer en liten gutt.Jeg passer to jenter. Vi ser barna leke sammen.Monika peker på ordene “savn” og “vanskelig”. Så peker hun» ønsker å fortelle morsomme ting. Gleder meg å fortelle en historie en gang». Det er forferdelig å ikke kunne fortelle. Historiene våre er viktige. I dag tenker jeg: Vi er blod, kjøtt,organer, celler og bein av fortellinger.»
Veronica Salinas er forfatter, dramatiker og skuespiller. Hun holder foredrag over hele landet, lager forestillinger, driver språkkafe, har jobbet som rådgiver og formidler i organisasjonen Leser søker bok i syv år og er en av landets mest erfarne formidlere av litteratur.

Arrangementet er en del av feriringen av Bokåret 2019, og støttet av Nasjonalbiblioteket.


    Gratis

  • Torsdag 5. september kl. 18.00 - 19.00 Gratis
  • StedAsker bibliotek
  • Dette arrangementet er gratis.

    Gavekort Kjøp gavekort her