green arrow
instagram

Fotballklubben Live

Fotballklubben Live Fotballklubben Live
Fredag 2. oktober
kl. 19:30
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 200,- til 275,-
Forside / Program / Fotballklubben Live

Fotballklubben Live

Dette arrangementet blir flyttet til en ny dato. Vi jobber med dette forløpende, og kommer tilbake med mer informasjon snart.


Fotballklubben forteller engelsk fotballhistorie ( uten alt det kjedelige )

For mer enn tusen år siden sparket engelskmennene det hele i gang, med penisen til en dansk konge som ball. Siden har engelske spillere, managere og eiere gitt oss førsteklasses opplevelser og uendelig mye å snakke om. Nå kommer Aleksander Schau og Thomas Aune fra podkasten Fotballklubben for å fortelle deg om noe av det underholdende som har skjedd siden den gang.

Det blir fotballspillere som har jaget folk med samuraisverd gjennom gatene, hamret innpå amfetamin og apekjertler og sloss om plassen i møkkete badekar. Og så klart også manageren som skremte spillerne med døde duer, klubbmaskoten som ble ordfører og den voldelige buktalerdukken i Torquay. I det hele tatt, 90 minutter fylt av alt du bør vite og elske fra engelsk fotballs historie.


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.