Koronainformasjon
green arrow
instagram

Frøkedal & Familien

Frøkedal & Familien Frøkedal & Familien
Torsdag 9. september
kl. 19:30
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 275,-
Forside / Program / Frøkedal & Familien

Frøkedal & Familien

Frøkedal & Familien sitt tredjealbum «Flora» har fått strålende kritikker, og i september kommer de til Asker kulturhus.

Låtene strekker seg fra gyngende hippie-folk til indiepop og felerock. Musikken skildrer spennet mellom ensomhet og fremmedgjøring i en kald verden – og drømmen om tilknytning som alle har i seg. Frøkedal & Familien har gjort seg bemerket med sin milde, tidvis eksentriske, folkpop, og har fått varm omtale i The New Yorker og The Sunday Times, Spellemann-nominasjon og de har spilt live på BBC Radio6. De har skapt et særegent lydbilde av vokal, elgitar, feler, orgel og trommer, samt klimpreinstrument som mandola og baglamas.

Nå kommer bandet til Asker for å presentere musikken der han hører hjemme: i et rom med levende menneske til stede. De trives aller best når de kan stå tett og se publikum i hvitøyet.

– Me lærte oss songane ved å spele dei live for publikum. Det kunne til tider vere halsbrekkande, men det var veldig ærleg. I studio spelte me inn live og hadde blikkontakt heile vegen, sier vokalist Anne Lise Frøkedal.


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Asker kulturhus er nå åpent for maks 200 publikummere. Publikum vil få tilviste, faste plasser. Billettkjøpere vil bli kontakt med informasjon før forestilling. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.