Koronainformasjon
green arrow
instagram

Geir Sundstøl og Erland Dahlen

Geir Sundstøl og Erland Dahlen Geir Sundstøl og Erland Dahlen
Lørdag 3. oktober
kl. 19:30
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 300,-
Forside / Program / Geir Sundstøl og Erland Dahlen

Geir Sundstøl og Erland Dahlen

Geir Sundstøl og Erland Dahlen er to av landets mest profilerte musikere. I løpet av de siste årene har begge gitt ut tre plater hver på plateselskapet Hubro. Spellemannsprisvinnende «Brødløs» (2018) er Sundstøls oppfølger til «Langen Ro» (2016) og den Spellemannsnominerte «Furulund» (2015). Lydbildet er vart/melodisk basert på hans eminente steel- og slidespill.

«Clocks» (2017) følger opp Dahlens Spellemannsnominerte «Blossom bells» (2015). «Rolling bomber» kom i 2012. Musikken har blitt beskrevet som ”?lmatisk perkusjonsmusikk”. Denne konserten vil inneholde låter fra platene samt improvisert musikk.

Dahlen og Sundstøl har turnert i mere enn 30 land og til sammen bidratt på flere enn 500 norske og internasjonale plateinnspillinger. Av artister de har spilt sammen med kan kort nevnes: Nils Petter Molvær, Madrugada, Odd Nordstoga, Anja Garbarek, Ane Brun, Arve Henriksen, Hanne Hukkelberg, Anne Grete Preus, Susanna Wallumrød, Stein Torleif Bjella, Sivert Høyem, Marit Larsen, John Paul Jones og a-ha bare for å nevne noen av dem. Og i flere år var Dahlen og Sundstøl to av de musikerne du kunne høre flest avspillinger av i ulike radiokanaler.

Vi gleder oss til å få oppleve to av landets beste musikere på en og samme scene hos oss i Asker kulturhus.

Billetter i salg nå!

NB! Grunnet smitteverntiltak er det begrenset antall plasser tilgjengelig.

- For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet, med avstand til andre.

- Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).

- Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.

Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
ARRANGØR:
Asker kulturhus