God bok: Forfattermøte med Ole Kristian Ellingsen

Del på:

Forfatter Ole Kristian Ellingsen vil snakke om sin nye bok Himmelhøy- andre bok i en triologi basert på virkelige hendelser og personer i Stavanger

«Første verdenskrig raser. Det nøytrale Norge flommer over av optimisme og investeringslyst. Formuer blir vunnet av den voldsomme kursoppgangen på skipsaksjer. I Stavanger øyner man ingen ende på oppgangen og rikdommen som flommer over byen – den lille delen av den som ikke kjemper på vikende front mot stigende husleie og matvarepriser.
Men når champagnen sprettes i Det Stavangerske Klubselskab og de pompøse murvillaene reiser seg på Egenesløkkene, har fallhøyden aldri vært større.»

Himmelhøy er andre bind i romantrilogien om grosserer Olaf Eilertsen, hans hustru Kirsten og de voldsomme skiftene mellom himmelhøy optimisme og sjelemørk depresjon, som har kjennetegnet både by og menneskesinn i Stavanger.

Ole Kristian Ellingsen er født i Stavanger i 1952, og ble nominert til prisen for årets beste krimdebut med romanen Frikjent i 2014. Boken Himmelhøy er hans femte utgivelse, og andre bind av en planlagt romantrilogi med handling fra Stavanger mellom 1905 og 1924. Første bind var Stormsinn fra 2018.


    Gratis

  • Fredag 13. september kl. 12.00 - 13.00 Gratis
  • StedAsker bibliotek
  • Dette arrangementet er gratis.

    Gavekort Kjøp gavekort her