Koronainformasjon
green arrow
instagram

Gryting – far og to sønner!

Gryting – far og to sønner! Gryting – far og to sønner!
Fredag 11. juni
kl. 19:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 250,- til 400,-
Forside / Program / Gryting – far og to sønner!

Gryting – far og to sønner!

Så du dem på Beat for Beat? Eller så husker du dem kanskje fra The Voice og Norske Talenter? Nå kommer tre ganger Gryting til Asker kulturhus!

Gryting består av far Håvard og hans to sønner Endre og Adam. Endre – aka Chvnge – kjenner vi igjen fra The Voice på TV 2, der han tok seg helt fram til semifinalen og ble den første rapperen som fikk gjøre sin helt egen låt i den populære konkurransen. Singlene «Bumpin» og Soulish» har mange hundre tusen avspillinger, og er bare starten på en rekke godbiter som kommer fra Norges nye rap-håp.

15 år gamle Adam ble en publikumsfavoritt da han i fjor nådde helt til finalen i Norske Talenter. Dommerne mente Norge hadde fått se en ny stjerne og sammenlignet ham med både Michael Jackson og Bruno Mars. Adams tolkning av Unge Ferraris «Vi kan’ke være venner» har i etterkant blitt sett nesten en halv million ganger på nrk.no. For tiden jobber han i studio med en av Europas mest meritterte produsenter. Pappa Håvard er en svært ettertraktet vokalist som har koret i Melodi Grand Prix og Eurovision en rekke ganger, i tillegg til tv-show som Idol, Momarkedet, Idrettsgallaen og Spellemannsprisen.

Gled dere til en konsert som spenner fra 50-talls soul til rykende fersk urban pop og hiphop!


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.