green arrow
instagram

Hanna & Heinz

Hanna & Heinz Hanna & Heinz
3
sales status
Tirsdag 14. april
kl. 12:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 150,-
Forside / Program / Hanna & Heinz

Hanna & Heinz

Norske Hanna giftet seg med en tysk soldat under krigen. 

Etter krigen ble hun sendt ut av landet og fratatt sitt statsborgerskap. Hun ender opp i Øst-Tyskland, og når jernteppet faller svinner håpet om å vende tilbake til hjemlandet. Hanna kjemper i 58 år, for sin rett.

Dette er en fortelling om overlevelse, kjærlighet, tap av identitet og håp. Om hvordan menneskets identitet påvirkes når man ikke kan besøke det geografiske område denne identiteten er knyttet til. Det er også en forestilling om det å kjempe for rettferdighet, og om hvor mye det er verdt å tåle for den ene og store kjærligheten.

Det finnes ingen land i Europa som straffet sine krigsbruder så hardt som Norge. Historien om Hanna og Heinz, er historien om en kvinne som aldri ga opp fordi hun var født i Norge, og derfor mente hun hadde rett til å komme hjem. Det tok nesten 60 år.

 

Med utgangspunkt i denne sanne historien har NIE skapt en forestilling fylt av musikk, humor og livskraft.


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
Matiné

Matinéforestilling i Multisalen er serie med forestillinger for alle som har tid og mulighet for en god kulturopplevelse på dagtid.

Enkel bevertning er inkludert i billettprisen.

Unummerete sitteplasser