Koronainformasjon
green arrow
instagram

Harm & Hegseth «World Tour»

Harm & Hegseth «World Tour» Harm & Hegseth «World Tour»
Onsdag 8. september
kl. 19:00
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 395,-
Forside / Program / Harm & Hegseth «World Tour»

Harm & Hegseth «World Tour»

Denne forestillingen er flyttet fra 13. mai til 8. september. 

Vi er endelig klare for å dra på turné, og ja, det har skjedd en del siden sist! Morten har laget doku om homoterapi og snakka s a k t e på Love Island, mens Vegard har laget TV-serie om *seg selv* og begynt å flørte med tanken om livet i silkeslåbrokk i mansion. I Stokke (lol). Dessuten har begge vært i militæret, og deeet mine venner, det er en historie for seg selv. Og det har vært drama i kulissene kan du tro! Vi snakker sammenbrudd så stort at Harm & Hegseth-podden nesten ble historie. Mer om det fra scenen.

I tillegg har det vært og er covid, og Vegard har roa nervene med Karl & Co og High School Musical, mens Morten valgte heroin. Neida. Men kom på show, da. For vi savner å henge med dere av hele vårt homofile hjerte. Selv om det betyr at vi må gjøre det på en meters avstand. XOXO

Forestillingen har 18 års grense. ( evt 16 år i følge med foresatt ) Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Asker kulturhus er nå åpent for maks 200 publikummere. Publikum vil få tilviste, faste plasser. Billettkjøpere vil bli kontakt med informasjon før forestilling. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.
ARRANGØR:
Max Social