Koronainformasjon
green arrow
instagram

Jonas Alaska

Jonas Alaska Jonas Alaska
2
sales status
Torsdag 12. november
kl. 19:30
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 325,-
Forside / Program / Jonas Alaska

Jonas Alaska

Ny dato for denne konserten er 12. november, da Jonas dessverre er sykemeldt ut oktober. 

Her er en liten hilsen fra Jonas:

"Kjære dere som hadde tenkt seg på konsert med meg den neste måneden. Grunnet en hasteopererasjon før helgen, må dessverre slippturneen min utsettes!

Skikkelig trist, for jeg hadde gledet meg helt sykt mye til å spille disse konsertene. Kommer tilbake med nye datoer straks jeg er på beina igjen!

Hilsen fra sykesenga"

-----------------------------

Jonas Alaska er av sin generasjons sterkeste norske låtskrivere, en unik historieforteller og rå formidler.

Med seg på denne konserten har han to av landets aller ypperste musikere, David Wallumrød (Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga mfl) på tangenter og Olaf Olsen (Bigbang) på trommer.

Sammen fargelegger de Alaskas mange sterke låter på en ny og spennende måte. Alle med sans for gode låter og musikere i toppklasse, bør få med seg dette.

Jonas har vært en fast leverandør av kvalitetsmusikk siden den Spellemannvinnende debutplaten, og har gitt oss udødelige låter som October, In The Backseat, If Only As A Ghost og en perlerad av sterke låter om nostalgi, kjærlighet, redsel og angst.

Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til - og spille høyt i baksetet av bilen.

Som konsertartist har Alaska alltid imponert, både solo og med sitt solide band, bestående av noen av landets dyktigste musikere.

Multisalen // Asker Kulturhus // 01.10.2020 // Unummererte sitteplasser


 

 

Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
ARRANGØR:
Asker Kulturhus