Koronainformasjon
green arrow
instagram

Julegleder med Maj Britt Andersen

Julegleder med Maj Britt Andersen Julegleder med Maj Britt Andersen
Lørdag 11. desember
kl. 18:00
STED:
Teatersalen Scene, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 190,- til 380,-
Forside / Program / Julegleder med Maj Britt Andersen

Julegleder med Maj Britt Andersen

Velkommen til en hyggelig førjulskonsert for hele familien i Asker kulturhus.

Maj Britt Andersen kan kunsten med å skape den rette stemning både for små og store. Etter strålende tilbakemeldinger i fjor er endelig Maj Britt tilbake med sin julekonsert «Julegleder» sammen med sine musikere og lokalt barnekor.

«Jeg har laget en julekonsert for store og små med kjente og kjære julesanger. Jeg har også med noen sanger fra juleplata mi «Væla omkring», som jeg har mottatt Spellemann-pris for. Det har vært inspirerende å tenke tilbake på hvordan min barndoms jul var på Toten på 60-tallet. Hva var det som fikk meg i julestemning det året jeg var 4 år i romjul’n? Det og mange andre svar på hvilke julegleder jeg husker aller best vil jeg dele med deg på julekonserten min i år. Håper vi ses, klem Maj Britt.»


Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Asker kulturhus er nå åpent for maks 200 publikummere. Publikum vil få tilviste, faste plasser. Billettkjøpere vil bli kontakt med informasjon før forestilling. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.