Koronainformasjon
green arrow
instagram

Julekuppet

Julekuppet Julekuppet
Lørdag 19. desember - søndag 20. desember
Se alle forestillinger
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 125,-
Forside / Program / Julekuppet

Julekuppet

En spenningsfylt, morsom og litt annerledes juleforestilling - en humoristisk krim for barn, fylt med musikk og sang.

Det er julaften og klokkene kimer. Den smårampete jentungen Bønna mangler både selskap og julestemning. Hun går nok en gaveløs julekveld i møte.

Plutselig dukker den bøllete Bingo opp. De bestemmer seg for å gjøre årets julegavekupp. De vil rappe verdens flotteste julegave! Det er Madame G som bærere rundt på gaven. Madame G er god, mild og selve symbolet på den varme, stemningsfulle julen. Kuppet går ikke helt etter planene og Bønna ender opp med å feire julekvelden på en helt annen måte enn den hun hadde sett for seg.

Forestillingen som er full av latter og sier noe om det som er viktig – også i julen – at man må forsøke å se personen som skjuler seg bak enhver maske, skurkemaske så vel som nissemaske.

Julekuppet handler om nestekjærlighet og om vennskap, pakket inn i musikalske innslag, humor og spenning.

Skuespillerne: Camilla Belsvik og Martha Kjørven

Camilla Belsvik er blant annet å finne som skuespiller i Karius og Baktus i Frognerparken hver sommer. Martha Kjørven er klovnen Olympia i Sykehusklovnene. De er begge profesjonelle skuespillere med mange år bak seg i det frie scenekunstfeltet. Camilla Belsvik og Martha Kjørven har bred erfaring med manusutvikling og produsering av forestillinger for barn og unge. 

Alle forestillinger:
19. desember / kl.
13:00
19. desember / kl.
14:30
20. desember / kl.
13:00
20. desember / kl.
14:30
Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.