Koronainformasjon
green arrow
instagram

Juleroserkonsert med Herborg Kråkevik

Juleroserkonsert med Herborg Kråkevik Juleroserkonsert med Herborg Kråkevik
3
sales status
Søndag 6. desember
kl. 17:00
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 475,-
Forside / Program / Juleroserkonsert med Herborg Kråkevik

Juleroserkonsert med Herborg Kråkevik

Konserten er dessverre avlyst på grunnlag av dagens uforutsigbare situasjon rundt smitte av Covid-19.

Les mer om situasjonen her: https://askerkulturhus.no/informasjon-rundt-tiltak-i-forbindelse-med-koronavirus/ 

Dere som har kjøpt billett på nettet, trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den bankkontoen som var belastet i utgangspunktet.
Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på konto, men vært oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når beløpet ble registrert.  Noen ganger også foran «utbeløpet». Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort blir beløpet tilbakeført til kredittkortselskapet, og bli utlignet på neste faktura.
Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil du få tilsendt et nytt gavekort med samme sum som benyttet.  Har du kjøpt billett i billettluken i Asker kulturhus må du sende en e-post til kulturhuset@asker.kommune.no med bilde eller scan av billetten din, samt kontonummer, navn og adresse.


Herborg Kråkevik legger ut på storslått juleturné med Juleroser og opptrer i Asker Kulturhus med Julerosekvintetten og spennende gjester søndag 6. desember.

De siste årene har juleheftet Juleroser med redaktør Herborg Kråkevik - der noen av landets fremste forfattere og kunstnere bidrar - blitt en kjær del av julestemningen i mange hjem rundt om i landet. Julen 2020 blir imidlertid enda mer spesiell, for i tillegg til årets hefte kommer også albumet Juleroser, som har fått ekstra brask og bram fra Bergens Filharmoniske Orkester. På plata medvirker også Bjørn Eidsvåg, Fargespill, Edvard Grieg Kor og AURORA.  

Herborg Kråkevik tar med seg musikken og suksesskonseptet Juleroser med seg til noen utvalgte scener rundt om i landet i desember. På turneen har hun med seg forfattere Vigdis Hjorth og Vetle Lid Larssen samt andre eksepsjonelle gjester som har skrevet for juleheftet. Disse eminente formidlerne vil gi publikum fortellinger, dikt og humoristiske høydepunkt fra Juleroser-heftene.  

Sammen garanterer de for at det blir adventstemning, julelatter- og tristesser, klassiske julefortellinger og helt rykende ferske tekster om hverandre fra Norges største kunstnere. Dessuten vil Herborg selv synge med et generøst orkester - Julerosekvintetten - under ledelse av Helge Lilletvedt og med trompetvirtuos Mathias Eick som solist. Med andre ord blir dette en helt unik opplevelse. 

 – Dette skal bli ei juleforestilling som snakkar til alle krinkar og krokar av julehjarte vårt! Jul er følsame greier, og kunst gjer alltid godt, om det no er musikk, litteratur eller biletkunst. Eg håpar de vil koma og oppleva Juleroser frå scenen. Me skal gjera alt me kan for å underhalda og røra dykk og forhåpentlig gje alle litt fred i julesinnet, sier Herborg.


Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.