Koronainformasjon
green arrow
instagram

Kaveh Rashidi: «Kanskje du er frisk?»

Kaveh Rashidi: «Kanskje du er frisk?» Kaveh Rashidi: «Kanskje du er frisk?»
Torsdag 16. september
kl. 19:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 290,- til 390,-
Forside / Program / Kaveh Rashidi: «Kanskje du er frisk?»

Kaveh Rashidi: «Kanskje du er frisk?»

Den bestselgende forfatteren og fastlegen Kaveh Rashidi skrev i fjor den kritikerroste boka «Kanskje du er frisk?», som tar et oppgjør med alt det unødvendige vi gjør for helsa for. I dette foredraget vil Rashidi lære deg å skille de gode rådene fra de dårlige.

Nordmenn har jo aldri vært friskere, likevel bruker vi mer tid og penger enn noen gang på å bli enda sunnere. Kaveh går nærmere inn på dette paradokset og forklarer forskjellen på god medisin og humbug. Fra kosthold og trening, til medisiner fra legen, eller naturlige kosttilskudd. For ikke å snakke om alt vi unngår for helsas skyld – en dag er det rødt kjøtt og poteter som er farlig, den neste er det strålingen fra høyspentmaster.

Blir vi egentlig friskere av å følge alle rådene? Media, blogger, reklame og Google bombarderer oss med helseinformasjon. Alternativ medisin tjener milliarder på vår frykt og dårlige samvittighet.


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Asker kulturhus er nå åpent for maks 200 publikummere. Publikum vil få tilviste, faste plasser. Billettkjøpere vil bli kontakt med informasjon før forestilling. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.