Klassisk Operahistorien på 60 minutter

Del på:

Velkommen til et operashow du aldri før har sett maken til! Vi tar deg gjennom 400 år med operahistorie, på kun 60 minutter (hvis vi rekker det). Vi har plukket ut alle operagodbitene, og laget en helt ny forestilling som skal få DEG til å elske opera. Kanskje plukker du opp noen nye opera fun-facts, om du allerede er en operanerd?

 

Operahistorien på 60 minutter (hvis vi rekker det) er en humoristisk forestilling som tar for seg hele operahistorien på 60 minutter. Med forestillingen ønsker vi å vise at operaformen favner mye mer enn bare Carmen, og at kunstformen opera på ingen måte er utdatert. Ved å fremføre høydepunkter fra hele operahistorien inviterer vi publikum til å oppleve opera på sitt beste, i en uformell og humoristisk ramme. Forestillingen tar publikum på en reise fra Monteverdi på 1600-tallet til kjente komponister som Mozart, Verdi, Puccini, Wagner og dagsaktuelle Henning Sommero. Operasjangeren blir vist fra sin beste side, og utøverne tar musikken på fullt alvor, selv om forestillingen er full av humor.

Det unike med akustisk operasang kan heldigvis også oppleves i et kortere og mer tilgjengelig format enn lange operaforestillinger med dyre billetter!

Opera lenge leve!

Multisalen :: Onsdag 30.1019 :: nummererte sitteplasser :: billetter i salg.


  Kjøp billett

 • Onsdag 30. oktober kl. 19.30 - 21.00 Kjøp
 • StedMultisalen, Asker kulturhus
 • Ordinære priser
 • Ordinær Pris 330,-

 • HC-billetter kjøpes i billettluken. To HC-billetter per forestilling.
  Kjøpte billetter refunderes ikke.

  Gavekort Kjøp gavekort her