Koronainformasjon
green arrow
instagram

Marion Ravn

Marion Ravn Marion Ravn
Torsdag 28. oktober
kl. 20:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 400,-
Forside / Program / Marion Ravn

Marion Ravn

«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live» er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn – og kanskje mer nå enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort, og det er en ekstatisk artist som forteller at hun reiser ut på en akustisk trioturné som tar henne til Asker i høst.

– Jeg ønsker at publikum skal få følelsen av at vi er samlet hjemme i stuen sammen for en skikkelig hyggelig kveld. En kveld hvor man både kan tørre kjenne på de store følelsene, men også le sammen, sier Ravn selv.

Turneen har samme tittel som Ravns norskdebut fra 2019, «Mellom disse 4 vegger». Det tok litt tid før Ravn ble trygg på å skrive på norsk, men hun ble til slutt sikker på at det var et riktig valg – og både publikum og kritikere har vært samstemte: Singelen «Fritt fall» ble av VGs anmelder kalt «Et magesugende popmirakel».


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.