Koronainformasjon
green arrow
instagram

Matias Hilmar Iversen

Matias Hilmar Iversen Matias Hilmar Iversen
Torsdag 11. februar
kl. 20:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 275,-
Forside / Program / Matias Hilmar Iversen

Matias Hilmar Iversen

Matias er kjent som vokalist og låtskriver i Spellemannsvinnende Ila Auto. Han ga ut sitt første soloalbum for to år siden og høstet lovord fra kritikerne. I januar er han klar med album nummer to. Uten bluegrassbandet sitt har ikke Matias helt forlatt americanamusikken – det er både banjo og steelgitar, men samtidig mer av en popfeeling i retning 60-tallets California og svensk nittitallspop. Singelen som kom ut i august Skåne er et eksempel på dette. Kanskje er det innspillingen av det nye albumet på Ocean Sound Recordings på Giske som har gitt musikken et både norsk, svensk og amerikansk vestkystpreg.

En ny singel Hjertet skjønner ingenting kommer 18. september, og andrealbumet Hei Teddy gis ut i januar på Matias sin egen label Skivebom Records.

Om debutplata Best på vinyl skrev kritikerne: 

«Matias Hilmar Iversens album er en sann svir av sånne gode sanger, som får fram de fine, ettertenksomme følelsene.» Geir Rakvaag, Dagsavisen Terningkast 5

«Sensasjonell solodebut fra Matias Hilmar Iversen. Hva skjedde egentlig her? Bæng, sa det, så kom en av årets desidert beste norskspråklige plater inn fra sida!» Erik Valebrokk 6/6

Billetter i salg nå!

NB! Grunnet smitteverntiltak er det begrenset antall plasser tilgjengelig.

- For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet, med avstand til andre.

- Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).

- Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
ARRANGØR:
Asker kulturhus