Koronainformasjon
green arrow
instagram

Nordic Tenors – Classics

Nordic Tenors – Classics Nordic Tenors – Classics
Torsdag 23. september
kl. 19:00
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 390,-
Forside / Program / Nordic Tenors – Classics

Nordic Tenors – Classics

Høsten 2021 reiser Nordic Tenors på Norgesturné med sin varme, vakre og virtuouse forestilling «Nordic Tenors - Classics».

Sammen med sin enestående pianist og noen av Norges beste musikalske arrangører puster den populære trioen nytt liv til evige klassikere fra Edvard Griegs tid og frem til i dag. Her får publikum høre noen av historiens vakreste musikalske høydepunkt fremført med kløkt og glede av tre av Norges fineste stemmer. Forestillingen spenner fra opera og klassiske musikalske uttrykk til populærmusikalske genre og viser.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. De har med seg den svært anerkjente pianisten Torgeir Koppang. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet Operaen i Oslo og vunnet publikums hjerter over hele landet.

Gled dere til hjerterørende musikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører.
Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.