green arrow
instagram

Odd Nordstoga

Odd Nordstoga Odd Nordstoga
3
sales status
Fredag 21. august
kl. 19:30
STED:
Teatersalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 455,-
Forside / Program / Odd Nordstoga

Odd Nordstoga

Vi er dessverre nødt til å avlyse den planlagte konserten med Odd Nordstoga 21. august. Vi hadde håpet i det lengste at vi skulle klare å gjennomføre denne ved å spille to konserter, men i tråd den nye, mer konkretiserte avstandsmålingen i henhold til smittefare klarer vi bare å slippe inn ca. 20% av publikum i salen, og da ville det blitt litt vel mange konserter for Odd denne kvelden dessverre.

Vi stiller med åpne armer for å ønske Odd velkommen tilbake til Asker nårsomhelst, når situasjonen blir annerledes.

Dere som har kjøpt billett på nettet, trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den bankkontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på konto, men vært oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når beløpet ble registrert.  NB: Noen ganger også foran «utbeløpet». Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort blir beløpet tilbakeført til kredittkortselskapet, og bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført her.

Har du kjøpt billett i billettluken i Asker kulturhus må du sende en e-post til kulturhuset@asker.kommune.no med bilde eller scan av billetten din, samt kontonummer, navn og adresse.

Les mer om årsaken til denne situasjonen her: https://askerkulturhus.no/informasjon-rundt-tiltak-i-forbindelse-med-koronavirus/

 

 

Praktisk info: Teatersalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.
ARRANGØR:
Asker kulturhus