green arrow
instagram

Oscar Danielson

Oscar Danielson Oscar Danielson
Torsdag 17. september
kl. 12:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 150,-
Forside / Program / Oscar Danielson

Oscar Danielson

Barselmatiné med den kulturelle barnevogna.

Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter.

Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia. I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk.

Nå kommer den Stockholm-fødte 46-åringen tilbake til oss med et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.


Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
ARRANGØR:
Asker kulturhus
Den kulturelle barnevogna

“Den kulturelle barnevogna” er en konsertserie
for deg som er hjemme med barn på dagtid.

Konsertopplevelsen er for de voksne, men er spesielt tilrettelagt med god plass og tilpasset lydnivå. Med lave billettpriser (barn er selvfølgelig gratis) og fantastiske artister byr vi på flotte musikkopplevelser for store og små.

Vi har god plass til barnevognparkering.