Koronainformasjon
green arrow
instagram

Pine Lake & Skogen

Pine Lake & Skogen Pine Lake & Skogen
Fredag 26. mars
kl. 20:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 275,-
Forside / Program / Pine Lake & Skogen

Pine Lake & Skogen

Pine Lake består av medlemmer med erfaring fra mange ulike sjangre, fra beinhard blodpunk til visepop. Medlemmene har bla. spilt i en rekke band kjent fra undergrunnen i Asker og Oslo: Retardos, Shaun Bartlett, White Willow, Yelp med flere.

Dette bidrar til et musikalsk uttrykk som spenner bredt men er fjellstøtt forankret i groovy og melankolsk popmusikk.

Debutalbumet Strangers at Last ble sluppet i mars 2017, og året etter kom oppfølgeren Sand Through Glass, der bandet samarbeidet på tre spor med en av Norges sterkeste stemmer, Shaun Bartlett.  Singelen Chosen One ble sluppet februar 2020.

Martin Mydske Nilsen: Vokal, gitar

Øystein Skorstad: Gitar, vokal

Brikt Grendar: Trommer

Jan Tore Brunstad: Bass

 

SKOGEN består av Kjetil van der Wel, Tomas Jensen og Knut van der Wel. De tre har spilt sammen i ulike Asker-band tidligere, men satser først med denne trioen på frontfigur Kjetils låtmateriale. SKOGEN byr på hybrid forstadspop av beste merke: Det låter harmonisk og trommefritt av folkrock, britisk gullalderpop og visetradisjon, alt med et lite dryss av barnåler og fuzzgitar.

Billetter i salg nå!

NB! Grunnet smitteverntiltak er det begrenset antall plasser tilgjengelig.

- For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet, med avstand til andre.

- Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).

- Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter. Disse kan eventuelt kjøpes i skranken i Asker bibliotek. NB. Kjøpte billetter refunderes ikke.  
ARRANGØR:
Asker kulturhus