Koronainformasjon
green arrow
instagram

Pine Lake & Skogen

Pine Lake & Skogen Pine Lake & Skogen
Fredag 17. september
kl. 20:00
STED:
Multisalen, Asker kulturhus
PRIS:
Fra 275,-
Forside / Program / Pine Lake & Skogen

Pine Lake & Skogen

Kriseledelsen i Asker kommune vedtok 1. mars forsterkede anbefalinger og tiltak i Asker, og Asker kulturhus holdes stengt inntil videre, foreløpig frem til etter påske.
På grunn av dette er vi dessverre nødt til å flytte konserten med Pine Lake og Skogen hos oss i Asker kulturhus nok en gang.  

Ny dato blir fredag 17. September 2021- samme klokkeslett (20:00)

Kjøpte billetter gjelder selvfølgelig ny dato. Ta kontakt for refundering, hvis ny dato ikke passer.

Vi har i påvente av avklaring ikke effektuert refundering pga dagens regler ang kun publikum fra egen kommune, og kommer ikke til å gjøre dette da vi krysser fingre for at dette ikke er gjeldene i september.  Hvis ny dato ikke passer av andre grunner, ta kontakt, så refunderer vi billettene dine.


Oppdatert informasjon om de nye rådene, reglene og tiltakene finner du her: https://www.asker.kommune.no/korona/lokale-rad-og-regler-for-asker/

Vi gleder oss til å se dere igjen til trygge opplevelser i Asker kulturhus snart.

---

Pine Lake består av medlemmer med erfaring fra mange ulike sjangre, fra beinhard blodpunk til visepop. Medlemmene har bla. spilt i en rekke band kjent fra undergrunnen i Asker og Oslo: Retardos, Shaun Bartlett, White Willow, Yelp med flere.

Dette bidrar til et musikalsk uttrykk som spenner bredt men er fjellstøtt forankret i groovy og melankolsk popmusikk.

Debutalbumet Strangers at Last ble sluppet i mars 2017, og året etter kom oppfølgeren Sand Through Glass, der bandet samarbeidet på tre spor med en av Norges sterkeste stemmer, Shaun Bartlett.  Singelen Chosen One ble sluppet februar 2020.

Martin Mydske Nilsen: Vokal, gitar

Øystein Skorstad: Gitar, vokal

Brikt Grendar: Trommer

Jan Tore Brunstad: Bass

 

SKOGEN består av Kjetil van der Wel, Tomas Jensen og Knut van der Wel. De tre har spilt sammen i ulike Asker-band tidligere, men satser først med denne trioen på frontfigur Kjetils låtmateriale. SKOGEN byr på hybrid forstadspop av beste merke: Det låter harmonisk og trommefritt av folkrock, britisk gullalderpop og visetradisjon, alt med et lite dryss av barnåler og fuzzgitar.

Billetter i salg nå!

NB! Grunnet smitteverntiltak er det begrenset antall plasser tilgjengelig.

- For å kunne gjennomføre konserten på trygt vis og i henhold til smittevernreglene vil alle publikummere få tildelt en bestemt plass i lokalet, med avstand til andre.

- Du kan ikke delta på konserten dersom du er i karantene, eller har symptomer på sykdom (vond hals, feber, forkjølelse, magevondt).

- Hold 1 meters avstand til andre. Eneste unntak fra regelen er personer i samme husstand/nærkontakter.Praktisk info: Multisalen ligger i øvre vestibyle i Asker kulturhus. COVID-19: Vi gjør oppmerksom på at det nå er det kun mulig å besøke kulturarrangement i egen kommune.

Alle billetter selges unummerert. Nye billetter med informasjon om sete og rad blir sendt ut i forkant av arrangement.

Ta kontakt på e-post kulturhuset@asker.kommune.no for kjøp av HC-billetter.
ARRANGØR:
Asker kulturhus